Oblastní výstava Praha 2.10.2010

06.10.2010 07:51

Zúčastnili jsme se OVP v kempu Džbán v Praze. Ze svého pohledu musím říct, že i přes hezké počasí, které nám přálo to bylo utrpení. Nejen pro Nerouška, ale i pro nás. Zmatená organizace, všechno se dělalo, tak nějak na koleně, kdo měl ruce nohy apod. Při zahájení výstavy a představení rozhodčích nešel mikrofon, takže jsme se nedozvěděli nic. Podle rozpisů to taky zrovna nefungovalo, takže nám nezbývalo než čekat až na nás přijde řada přímo u kruhu / vzhledem k přehlídce minipsíků nás to tam moc nebavilo / . Posuzovat nás měl podle listiny i katalogu pan Josef Němec, ale se zřejmě neúčastnil. Do teď nevím, jak se naše paní rozhodčí jmenovala. Musím říct, že to jediné mě tam těšilo. Posuzovala opravdu profesionálně a s grácií, byla milá, nikomu nechtěla zbytečně uškodit, ale přes to byla spravedlivá a důsledná. Na rozdíl od ostatních měla dvojnásobek pejsků na posuzování a i přes to všechno si zachovala nadhled a dobrou náladu. Nakonec jsme to přetrpěli a dostali ocenění Výborný 1, Vítěz třídy - tituly se nezadávaly, dostali jsme pěkný posudek, ale i tak do Prahy na OVP již nikdy více!

Po odjezdu z kempu, kdy nás zradila navigace a hodinu jsme se motali po centru Prahy, jsme si jeli zpříjemnit den k naší kamarádce Radce a její princezně Ornellce. Musím říct, že to bylo opět velice milé setkání a vznikla z toho spousta nádherných fotek. Všechny fotila Radky dcera Verča, která má pro focení obrovský talent. Pro ty kdo se chtějí pokochat černo-bílou motanicí našich ušounků je odkaz zde : raducza.rajce.idnes.cz/Bernske_dovadeni_2.10.2010_Ornella_a_Nero/

 

Málem bych zapomněla na Národní výstavu psů v Brně, které jsme se zúčastnili 25.9.2010. Tato výstava byla spíš pojata jako setkání s kamarády, což se také stalo a ušounci si to tam spolu řádně užili. Obzvlášť  švycká Terezka od Monči Krtkové s naším Nerouškem. Ty se do sebe zakoukali až se za nimi kolemjdoucí ohlíželi a někteří přihodili i nějaký ten úsměv a samozřejmě oba neunikli ani objektivům fotoaparátů. Z výstavy jsme měli dobrý pocit a s titulem V1 CAJC -  Nejlepší mladý, jsme odjížděli po odpoledních soutěžích domů.


//https://neousek.webnode.cz