CVP Senec 3.6.2011 a Grand Prix Slovakia 4.-5.6.2011 3 x CAC, 2 x BOB, 1 x CACIB a 1 x res. CACIB

06.06.2011 10:02

Ve čtvrtek ráno jsme se pobalili a vyrazili na Slovensko, kde se konaly hned tři výstavy. Jedna se konala již v pátek a byla to celostátní výstava psů v Senci, v sobotu to bylo Grand Prix Slovakia a v neděli Derby Winner Show Nitra.

Předem jsme se domluvili s Bárou D., že pojedeme přes Prahu a podíváme se na nádherná štěňátka, která se narodila 26.5.2011 v CHS Lady Dorotte. Krásná Dorottka nás ke štěňátkům bez problémů pustila a nedalo se jinak než ty krásné čumáčky pořádně pomuchlat. Musím říct, že se mi od nich vůbec nechtělo, ale Neroušek čekal v autě, ten tu svojí budoucí nevěstu uvidí až trošku povyroste, také byla dlouhá cesta před námi, takže jsme opravdu museli.

Cesta uběhla docela dobře, počasí bylo dobré a až na zdržení u Břeclavi kvůli nehodě, to docela šlo. Po příjezdu do Sence jsme se ubytovali v kempu, prošli v klidu městečko a šli se vyspat na druhý den. Hned od rána svítilo sluníčko a bylo jasné, že budou tropy, naštěstí jsme byli u jezera, takže jsme měli možnost se jít vykoupat a té jsme také všichni využili. Náš kruh byl pod stromy, takže aspoň trocha stínu. Posuzoval nás pan V. Piskay a Neroušek si vyběhal V1, CAC, BOB.

Navečer jsme vyrazili směr Nitra, kde nás čekala další, ale dvoudenní výstava. Pořádala se v areálu Agrokomplexu Nitra, i přes to, že haly měly klimatizaci, moc jí tam organizátoři nepouštěli. Venku bylo něco kolem 35° a téměř jasno, v halách bylo o pár stupńů méně, ale zase hrozné dusno. V neděli přijela ještě bernská smečka Ivany Herianové, takže jsme probrali, co nového. Pomuchlali jsme krásného Ackimka s treperendou Fellon a dopoledne rychle uteklo.

Nakonec jsme získali v sobotu V1, CAC, CACIB, Grand Prix Slovakia Winner 2011, BOB a v neděli V1, CAC, res.CACIB.

 

štěňátka rodičů Dorotte Lady Alison a Disco du Poirchet / FR /, Neroušek už se na princeznu moc, moc těší

 


//https://neousek.webnode.cz