Barvářské zkoušky honičů / BZH / Velký Šenov 31.10.2010

01.11.2010 08:50

V neděli 31.10.2010 jsme se zúčastnili BZH ve Velkém Šenově. Zkoušky pořádal OMS Děčín a klub švýcarských honičů. Počasí nám přálo byl krásný, slunečný podzimní den. Organizace BZH byla perfektní, pořadatelé odvedli kus práce, všem se nám tam moc líbilo a tím i nálada v bezvadném kolektivu byla výborná. Páni rozhodčí posuzovali profesionálně a ještě si zachovali dobrou náladu, kterou i přes mojí trému z prvních zkoušek přenesli i na mě. Přes obavy jaké jsme měli nám právě tito milí lidé dokázali, že i na zkouškách může panovat výborná nálada a pohoda. Patří jim za to velký dík!

Jak jsme dopadli? Neroušek přes to, že je mu teprve 12 měsíců, předvedl nádherný výkon jak na stopě, kde šel přesně, klidně jako starý mazák a to i přes to, že je jinak těžkej puberťák a typický postelák, tak i v ostatních disciplínách se choval takřka bezchybně. Nakonec jsme skončili s plným počtem bodů - celkem 216 a k tomu patří I. Cena.

Neroušku smekám před tebou, jsi velký šikula!!!

Dále bych ráda poděkovala kamarádce Ireně, která nás do loveckých záležitostí zasvětila a nezištně a trpělivě nám neustále pomáhala a jela nás podpořit přímo na místo konání. Bez ní by jsme to nezvládli. Irčo Díky!!!

Nemůžu nezmínit ani přítomnost našeho klubového předsedy R. Levého, který nás přijel také podpořit a jeho přítomnost udělala své!

Pár foteček je ve fotogalerii - BZH Velký Šenov

 

 

SOUDCOVSKÁ TABULKA.pdf (398,8 kB)


//https://neousek.webnode.cz